Agenda

11 december: ‘Robotiseren, waar loopt u tegen aan?’

UITNODIGING: ONDERZOEKSBIJEENKOMST OP WOENSDAG 11 DECEMBER


Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met robotica in hun bedrijfsprocessen of hebben al eerste stappen gedaan. Met het uitvoeren van een praktisch onderzoeksproject gaan de lectoren van Saxion, Windesheim en Hogeschool Arnhem Nijmegen in kaart brengen voor welke uitdagingen u als ondernemer/bedrijf staat. Wat zijn obstakels waar u tegenaan loopt bij het ontwerpen, invoeren en uitvoeren van robotoplossingen. Heeft u een concreet voorbeeld van een vraag of knelpunt met robotisering? Werk dan mee aan dit onderzoek!

Tijdens dit project halen de onderzoekers inzichten uit de praktijk op, over de uitdagingen bij het ontwerpen, invoeren en uitvoeren van robotoplossingen. Op basis van de resultaten wordt gekeken hoe samen met u als onderzoekspartner handvaten en oplossingen ontwikkeld kunnen worden voor deze uitdagingen.

Bent u actief met het robotiseren van uw processen of van plan dit te doen? Loopt u daarbij tegen uitdagingen aan en bent u bereid deze concrete voorbeelden met de onderzoeksgroep te delen? Wij horen graag of u samen met de onderzoekers van de hogescholen wilt werken aan oplossingen voor de toekomst.

UITNODIGING: ONTMOET DE ONDERZOEKERS
WOENSDAG 11 DECEMBER | ZWOLLE

Wij gaan graag met u in gesprek! Op woensdag 11 december informeren we u over onze plannen voor het onderzoeksproject.

15:15 uur   Ontvangst
15:30 uur   Start bijeenkomst 
17:30 uur   Afsluiting

Aanmelden

"Wij steunen het fieldlab Industrial Robotics omdat wij als geen ander weten, dat Nederland een zeer vooraanstaand land is ten aanzien van Innovatieve ontwikkelingen.  Wil je die in Nederland ook uitvoeren, dan moet je dit wel SMART doen. Automatisering middels robotica is hierin essentieel en het opleiden hierin dus ook. Hoe mooi is het dat je dit naar de laatste stand der innovatie kan doen op een centrale plek."

Jacquelien van der Lem, eigenaar Lemtech

Jacqueline van der Lem
193