Agenda

17 september: Lezing Rik Grasmeijer op TIV Hardenberg

Op dinsdag 17 september verzorgt projectleider Rik Grasmeijer een lezing op de TIV Hardenberg. Hoe robotiseer je processen binnen de eigen onderneming zodat deze mee bewegen met veranderingen en wat vraag je eigenlijk (meer) van een medewerker als je hem/haar met een robot laat werken? 

De mogelijke antwoorden op deze vragen vormen de basis van de initiatieven die het Fieldlab Industrial robotics ontwikkelt. In de presentatie krijgen de bezoekers concrete voorbeelden die wellicht direct toepasbaar zijn binnen de praktijk. Na afloop is er een netwerkborrel. BE SMART: ga in gesprek over techniek met meer toekomst!

Meer informatie en aanmelden »

"Wij steunen het fieldlab Industrial Robotics omdat wij als geen ander weten, dat Nederland een zeer vooraanstaand land is ten aanzien van Innovatieve ontwikkelingen.  Wil je die in Nederland ook uitvoeren, dan moet je dit wel SMART doen. Automatisering middels robotica is hierin essentieel en het opleiden hierin dus ook. Hoe mooi is het dat je dit naar de laatste stand der innovatie kan doen op een centrale plek."

Jacquelien van der Lem, eigenaar Lemtech

Jacqueline van der Lem
193