Agenda

27 november: Symposium Leren innoveren

De zoektocht van ondernemer én student: hoe gaan nieuwe technieken en processen werken binnen uw bedrijf? Ontdek tijdens deze interactieve bijeenkomst hoe u robotisering en Scrum succesvol naar de werkvloer brengt.

Het bedrijfsleven staat voor tal van uitdagingen: processen moeten sneller, effectiever, schoner en personeel is schaars. Binnen een concurrerende omgeving vraagt dit veel van u als ondernemer, wat uw doelstellingen ook zijn. Hoe kunnen nieuwe technieken bijdragen aan procesverbetering en innovatie binnen uw organisatie?

Robotisering en scrum zijn twee actuele thema’s die ook binnen het onderwijs zijn binnengedrongen en bij u innovatie kunnen stimuleren. Hoe zet u deze technieken zo in, dat u het bedrijf continu kunt verbeteren? En hoe kunnen studenten hiertoe bijdragen in uw onderneming? Daarover gaan we op woensdag 27 november in gesprek: met student, docent en ondernemer.

Programma

Sessie 1: De beste robot is geen robot door Rik Grasmeijer (Fieldlab Industrial Robotics)

Sessie 2: Scrum vanuit het klaslokaal naar de werkvloer door Niels Rook (Landstede)

Woensdag 27 november
13:30 - 17:00 uur
Fieldlab Industrial Robotics, Nobelstraat 37 in Harderwijk

Aanmelden

U kunt zich tot en met 22 november aanmelden via onderstaand formulier.

Week van het ID

Dit symposium wordt georganiseerd door Landstede, RCT Gelderland en het Fieldlab Industrial Robotics en is onderdeel van de Week van het ID. Tijdens deze week boordevol innovatie op de Noord-Veluwe worden er meerdere gratis evenementen in de regio georganiseerd.

Bekijk hier het volledige programma »

"Wij steunen het fieldlab Industrial Robotics omdat wij als geen ander weten, dat Nederland een zeer vooraanstaand land is ten aanzien van Innovatieve ontwikkelingen.  Wil je die in Nederland ook uitvoeren, dan moet je dit wel SMART doen. Automatisering middels robotica is hierin essentieel en het opleiden hierin dus ook. Hoe mooi is het dat je dit naar de laatste stand der innovatie kan doen op een centrale plek."

Jacquelien van der Lem, eigenaar Lemtech

Jacqueline van der Lem
193