Cursus Industriële robotica

Online voorlichting: donderdag 28 januari

Steeds meer organisaties gaan de slag met automatisering en industriële robots. Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden van medewerkers. Gaat jouw bedrijf aan de slag met robots? Dan helpen we (Landstede en Deltion) je graag met een cursus Industriële Robotica. Deze cursus op mbo niveau 4 start in maart 2021. Heb je de cursus gevolgd? Dan weet je hoe een robot functioneert, hoe deze is opgebouwd en communiceert met de buitenwereld. Kortom: Je bent klaar voor de toekomst en direct inzetbaar in een werkomgeving met robots.

ONLINE VOORLICHTING (GRATIS DEELNAME)

Op donderdag 28 januari om 16.00 uur geven we een online voorichting over de cursus. We vertellen je dan wat een industriële robot kan en we laten je zien welke onderdelen in de cursus aan bod komen. Nieuwsgierig? Deelname is gratis, dus meld je snel aan! Aanmelden kan tot woensdag 27 januari.

Direct aanmelden voor de voorlichting »

 

Over de cursus

Tijdens de cursus industriële robotica leer je de dagelijkse basishandelingen om een industriële robot in gebruik te stellen en te onderhouden. Eenvoudige storingen opzoeken en verhelpen. Maar ook kleine aanpassingen doorvoeren om het productieproces te optimaliseren.

 

MEER INFORMATIE

Meer weten over de cursus? Neem gerust contact op met Landstede Groei (Harderwijk) of Deltion (Zwolle). Op de websites vind je meer informatie over de cursus en kan je je ook direct aanmelden.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met de accountmanager van Landstede of Deltion.


Bas de Koekkoek
Accountmanager Techniek & Gebouwde Omgeving
Deltion College Zwolle
bkoekkoek@deltion.nl


Annemieke Woltjes-Boer
Accountmanager Groei Opleidingen
Landstede
awoltjes@landstede.nl

Robot
305