Agenda

18 april: Dag van de Robotica

Klik hier om u direct aan te melden »

Zijn uw medewerkers voorbereid op het werk van de toekomst? Het onderwijs werkt hard aan een doorlopende leerlijn voor industriële robotica. Een leven lang leren staat daarbij centraal. Ontdek tijdens de Dag van de Robotica hoe u als bedrijf kunt aanhaken op dit thema.

U kunt u aanmelden via onderstaand formulier. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een week voor het evenement een beschrijving met de exacte gegevens over de locatie en het parkeren bij het Deltion College. Onder het aanmeldscherm treft u het programma aan meer informatie over de sprekers van deze dag; o.a. trendwatcher en TEDx spreker Ruud Veltenaar.

Donderdag 18 april | 14:00 - 18:00 uur

Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle
 

Aanmelden:

Gevarieerd programma met sprekers, gastlessen én presentaties over nieuwe opleidingsmogelijkheden voor mbo, ad en hbo (deeltijd).

13.30 uur
Inloop met koffie en thee
14.00 uur
Welkom door dagvoorzitter Anne de Vos
14.10 uur
Belang van Industriële Robotica en opleiden in de regio Zwolle, door wethouder René de Heer
14.15 uur
Opleidingsmogelijkheden in industriële automatisering & robotica
14.45 uur
Rob Herber, Hoofd Training & Development a.i. van VDL Nedcar
15.15 uur
Carrousel van inspirerende mini-colleges
16.15 uur
Inspiriment door Ruud Veltenaar
17.15 uur
Borrel  

Klik hier om de uitnodiging te downloaden

"Wij steunen het fieldlab Industrial Robotics omdat wij als geen ander weten, dat Nederland een zeer vooraanstaand land is ten aanzien van Innovatieve ontwikkelingen.  Wil je die in Nederland ook uitvoeren, dan moet je dit wel SMART doen. Automatisering middels robotica is hierin essentieel en het opleiden hierin dus ook. Hoe mooi is het dat je dit naar de laatste stand der innovatie kan doen op een centrale plek."

Jacquelien van der Lem, eigenaar Lemtech

Jacqueline van der Lem
193