Docent industriële robotica

Deel jouw technische kennis met de volgende generatie!

Industriële robots worden steeds vaker ingezet in de productie- en maakindustrie, ook bij bedrijven in onze regio! Voor al deze bedrijven geldt dat het automatiseren van hun productieproces of het inzetten van een robot, niet betekent dat zij geen personeel meer nodig hebben. Je moet ze alleen bijscholen en bekend maken met nieuwe taken en methodes.

Er is een grote behoefte aan docenten die jongeren en volwassenen kunnen opleiden binnen het vakgebied van Industriële Robotica. Daarom zoeken Windesheim, Deltion, Landstede en het Fieldlab Industrial Robotics samen naar enthousiaste docenten uit het bedrijfsleven. 

» Spreekt de combinatie van werken in een technisch bedrijf én werken als docent in het technisch hbo- of mbo onderwijs jou aan? 

» Wil jij alles leren over industriële robots en wil je bijdragen aan de technische kennis van de volgende generatie? 

 

Robot met lesmateriaal er naast. Bediening van industriële robot

Ga met ons deze uitdaging aan! Vanuit diverse technische fondsen zijn er subsidies beschikbaar om een pedagogisch didactisch diploma te halen. We vertellen je graag over de mogelijkheden.


Contactpersoon:
Aart Schoonderbeek

Meer informatie »

Contactpersoon:
Jolanda ten Napel

Meer informatie »

Contactpersoon:
Annemieke Woltjes

Meer informatie »


 

Hogeschool Windesheim

Windesheim biedt studenten van diverse studierichtingen een minor aan waarin ze opgeleid worden rondom automatisering en robotica. Ze krijgen vakken als robotprogrammeren en doen een opdracht voor een bedrijf. Dit keuze deel wordt door ongeveer 100 studenten per jaar gekozen. Ook is Windesheim bezig met het opzetten van nieuw onderwijsprogramma voor mensen die al werken. Dat doen we in samenwerking met het Fieldlab Industrial Robotics.

Werk jij binnen het vakgebied van de industriële automatisering en/of robotica en lijkt het je leuk om naast jouw baan één of twee dagen per week die kennis en vaardigheden aan studenten over te brengen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Aart Schoonderbeek, a.schoonderbeek@windesheim.nl.

 

Deltion College
Hier komt een tekstje van Deltion

 

Landstede
Hier komt een tekstje van Landstede

 

286