Nieuwsberichten

Over ons »

03 december 2019 - Wisselingen bestuur Stichting Fieldlab Industrial Robotics

Een afscheid en een welkom in het bestuur van Stichting Fieldlab Industrial Robotics. Tijdens het symposium op 27 november bedankten we Foppe Atema en Rien Slingerland én verwelkomden we Sjoerd van der Aa en Henk Meeuwissen. 

Afscheid

Zowel Foppe (oud-directeur van Goma) en Rien (IJssel) waren bestuurders van het eerste uur met een overtuigde motivatie. "Je kunt als bedrijf wel wat doen met robotica, maar voor de continuïteit van deze kennis en kunde heb je opleidingen nodig." sprak Foppe tijdens zijn afscheid. Rien vulde daarbij aan: "Het Fieldlab IR onderscheid zich van andere fieldlabs door het zijn van een echt skills-lab. Er wordt concreet onderwijs ontwikkeld en niet alleen maar onderzoek gedaan." 

Beide heren hebben zich meerdere jaren ingezet voor het Fieldlab Industrial Robotics. Piet Mosterd, voorzitter van de stichting, bedankte hen dan ook hartelijk en liet hen niet met lege handen naar huis gaan. 

Welkom

De opvolgers van de twee bestuursleden staan vol enthousiasme klaar om aan de slag te gaan. Henk Meeuwissen van CSi industries zal met zijn kennis en kunde over gerobotiseerde material handling systemen een bijdrage leveren aan het bestuur. De stichting is blij dat met de aanstelling Sjoerd van der Aa ook IJssel het Fieldlab IR blijft ondersteunen.

192