Docent industriële robotica

Deel jouw technische kennis met de volgende generatie!

Industriële robots worden steeds vaker ingezet in de productie- en maakindustrie, ook bij bedrijven in onze regio! Voor al deze bedrijven geldt dat het automatiseren van hun productieproces of het inzetten van een robot, niet betekent dat zij geen personeel meer nodig hebben. Je moet ze alleen bijscholen en bekend maken met nieuwe taken en methodes.

Er is een grote behoefte aan docenten die jongeren en volwassenen kunnen opleiden binnen het vakgebied van Industriële Robotica. Daarom zoeken Windesheim, Deltion, Landstede en het Fieldlab Industrial Robotics samen naar enthousiaste docenten uit het bedrijfsleven. 

» Spreekt de combinatie van werken in een technisch bedrijf én werken als docent in het technisch hbo- of mbo onderwijs jou aan? 

» Wil jij alles leren over industriële robots en wil je bijdragen aan de technische kennis van de volgende generatie? 

 

Robot met lesmateriaal er naast. Bediening van industriële robot

Ga met ons deze uitdaging aan! Vanuit diverse technische fondsen zijn er subsidies beschikbaar om een pedagogisch didactisch diploma te halen. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

 

Hogeschool Windesheim

Windesheim biedt studenten van diverse studierichtingen een minor aan waarin ze opgeleid worden rondom automatisering en robotica. Ze krijgen vakken als robotprogrammeren en doen een opdracht voor een bedrijf. Dit keuze deel wordt door ongeveer 100 studenten per jaar gekozen. Ook is Windesheim bezig met het opzetten van nieuw onderwijsprogramma voor mensen die al werken. Dat doen we in samenwerking met het Fieldlab Industrial Robotics.

Werk jij binnen het vakgebied van de industriële automatisering en/of robotica en lijkt het je leuk om naast jouw baan één of twee dagen per week die kennis en vaardigheden aan studenten over te brengen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Aart Schoonderbeek, a.schoonderbeek@windesheim.nl.

Deltion College

Kies voor ontwikkeling. Kies voor Deltion.

Werken bij het Deltion College is werken aan de toekomst van onze studenten én die van jouzelf en je vakgebied. In een uitdagende omgeving lever je samen met je collega’s een bijdrage aan het opleiden van vakbekwame mensen en breng je de liefde voor je vak aan hen over. Tegelijkertijd blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied en ontwikkel je ook jezelf volop. Of je nu werkt als leraar, of als instructeur!

Spreekt de combinatie werken in een technisch bedrijf én werken als docent in het technisch beroepsonderwijs jou aan? Wil jij blijven werken bij je huidige werkgever, maar lijkt het je ook leuk om bij te dragen aan het overdragen van jouw kennis aan toekomstige werknemers? Kom dan eens praten!

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden die je de mogelijkheid geven om je gratis te laten opleiden tot leraar. Zo kun je bij ons, als je nu werkzaam bent in een technisch bedrijf, je onderwijsbevoegdheid halen via het Teachers Tech College. Meer informatie hierover tref je hier aan. We leggen je graag onder het genot van een kopje koffie uit wat de mogelijkheden zijn!

Neem voor meer informatie contact op met: Jolanda ten Napel

Landstede

Op dit moment werken we samen met verschillende partners aan nieuw onderwijs op het gebied van industriële robotica. Die kennis moet straks overgebracht worden op medewerkers en studenten. En misschien is dit iets voor jou? Spreekt de combinatie werken in een technisch bedrijf én werken als docent in het technisch beroepsonderwijs jou aan? Wil jij blijven werken bij je huidige werkgever, maar lijkt het je ook leuk om bij te dragen aan het overdragen van jouw kennis aan toekomstige werknemers? We gaan graag met je in gesprek!

Werken bij Landstede Groep is mensenwerk! Plezier in je werk hebben, er aan bijdragen om met jouw vakkennis, vakvaardigheid en bevlogenheid het beste uit onze leerlingen en studenten te halen. Meedenken en meegroeien om met je team onderwijs te bieden waar onze leerlingen/studenten en de arbeidsmarkt om vragen. Een cultuur waarin je samenwerkt met gedreven collega's en waarin ondernemerschap gestimuleerd wordt. Dat maakt werken bij Landstede Groep iedere dag bijzonder!

Voor meer informatie neem contact op met: Annemieke Woltjes; awoltjes@landstede.nl

286