Introductiecursus Industriële Robotica

9, 16 en 23 mei Introductiecursus Industriële Robotica

Het inzetten van industriële robotica vraagt om nieuwe kennis en skills van nieuwe en wat meer ervaren technici. Meer weten over die kennis en skills en hoe u die kunt opdoen middels een opleiding? Kom dan naar de introductiecursus Industriële Robotica en maak kennis met het onderwijs dat onderwijspartners van het Fieldlab Industrial Robotics u kunnen bieden. Lees meer »

U kunt u aanmelden via onderstaand formulier. Na uw aanmelding ontvangt u van ons uiterlijk een week voor de start van de introductiecursus een beschrijving met de exacte gegevens over de locatie en het parkeren bij Windesheim. Onder het aanmeldscherm treft meer informatie over de opzet van de cursus.

9, 16 en 23 mei  |  18.30 – 21.00 UUR (inclusief lichte maaltijd)

HOGESCHOOL WINDESHEIM, CAMPUS 2 IN ZWOLLE

 


Aanmelden


 

Opzet introductie cursus

We bieden de introductiecursus aan op drie avonden. Windesheimdocenten met passie voor en kennis van het onderwerp bieden je elke avond een mix van theorie en praktijk. Zo krijg je een goed beeld van de onderwerpen, het niveau en de manier van lesgeven van Windesheim. Ook Deltion is aanwezig om jouw vragen te beantwoorden over hun opleidingsmogelijkheden.

Na een korte kennismaking met bijvoorbeeld wiskunde ga je aan de slag met PLC, Robotics of Vision. Deze onderwerpen zijn elke avond gelijk, maar krijgen steeds een andere invulling. Afhankelijk van jouw mogelijkheden en wensen, kun je kiezen om in één avond te snuffelen aan alle onderwerpen of op meerdere avonden iets meer de diepte in te gaan.

Download hier de flyer over de cursus »

Meer informatie?

Neem contact op met Bart Snijder, e.snijder@windesheim.nl.

 

287