Nieuwsberichten

Over ons »

07 juni 2019 - 40 deelnemers Introductiecursus Industriële Robotica

Op drie avonden in de maand mei hebben 40 geïnteresseerden bij Windesheim de Introductiecursus Industriële Robotica gevolgd. Met theorielessen, gastsprekers én praktijk was de cursus een goede opwarmer voor de Ad-opleiding en de Beroepsmodule die in september starten. 

Diversiteit

Van voltijd studenten tot werkzame vakmensen van alle leeftijden die zich om willen scholen: de groep cursisten was zeer divers. Het afwisselende programma bracht voor een ieder wat wils. De (praktijk)lessen werden zowel gegeven door gastsprekers als door docenten van Windesheim.

Verschillen mbo, Ad en hbo

Binnen de cursus kwam zowel theorie als praktijk aan de orde. Dit is ook het uitgangspunt voor de verschillende opleidingsmogelijkheden vanuit het project RIF Industriële Robotica die in september zullen starten. Tijdens de cursus werden de deelnemers geïnformeerd over de onderlinge verschillen. Bij het mbo ligt de focus op praktijk, met daar waar nodig theorie. Bij de Ad-opleiding wordt een praktijkcase als uitgangpunt genomen, daarna de theorie behandeld en dan toepassing in de eigen praktijk. Bij het hbo ligt de focus eerst volledig op theorie en volgt daarna praktijk.

De cursus niet gevolgd maar wel interesse in leren op het gebied van industriële robotica?

Bekijk onze pagina 'Opleidingen' »

192