VMBOTS

VMBOTS, kennismakingsmodule industriële robotica voor het VO

Laat uw leerlingen kennismaken met industriële robotica en volg met uw klas het gratis lespakket VMBOTS. Een complete en gevarieerde module waarin leerlingen kennismaken met industriële robotica en het beroep van Robotic Coordinator. Een unieke kans, want middelbare scholen in de regio’s Harderwijk en Zwolle hebben met VMBOTS de landelijke primeur en mogen deze module als eerste volgen.

Lespakket VMBOTS

VMBOTS is een lespakket voor het middelbaar onderwijs. VMBOTS is bedoeld om leerlingen van 12-16 jaar enthousiast te maken voor een technische opleiding met als focus industriële robotica. VMBOTS bestaat uit E-learning, een praktijkles en optioneel een excursie naar het Fieldlab Industrial Robotics in Harderwijk of een bedrijf in de regio. Bekijk de flyer VMBOTS voor meer informatie.

Mbo-keuzedeel Industriële Robotica

Deltion en Landstede ontwikkelen samen met diverse partners het geaccrediteerde mbo-keuzedeel Industriële Robotica. Hierdoor kunnen mbo-studenten straks kiezen voor een nieuwe, kansrijke studierichting. VMBOTS helpt vmbo-scholieren bij het ontdekken van eventuele interesse voor techniek en industriële robotica en de daaropvolgende studiekeuze.

VMBOTS voor uw scholieren?

Bent u, net als wij, enthousiast over industriële robotica in de klas en wilt u ook dat uw leerlingen al op jonge leeftijd kennismaken met deze nieuwe en schone technologie? Meld u dan aan door een e-mail te sturen aan info@fieldlabir.nl. Ook als u meer wilt weten over VMBOTS en/of industriële robotica als keuzedeel op het mbo horen we dat graag.

282