Wat is jouw baan van de toekomst?

IN SCHOOL TODAY. IN BUSINESS TOMORROW.

Werken met robots kan op verschillende manieren. Praktisch of theoretisch, het maakt niet uit, robotica biedt kansen! Steeds meer bedrijven (gaan) werken met robots en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die vragen om nieuwe kennis en skills. Dat blijkt ook wel uit de opleidingen die we momenteel ontwikkelen op het gebied van industriële robotica.

Robotic Coördinator, Technician, Engineer en System Engineer

We ontwikkelen diverse opleidingen. Het begint al op het vmbo. Kinderen kunnen via een speciaal ontwikkelde vmbo-module kennismaken met Industriële robotica. Voor het mbo en het hbo maken we een basisopleiding (Coördinator en Engineer) en een opleiding tot specialist (Technician en System Engineer). Ben je benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bekijk hieronder de opleidingen. Werk je op een VMBO school en wil je kennismakingsmodule gebruiken? Neem dan contact op via info@fieldlabir.nl

Samenwerkingen scholen en Fieldlab

De opleidingen ontwikkelen we vanuit de samenwerking Landstede, Deltion en Windesheim. Het Fieldlab vormt daarbij de praktijkleslocatie en het is dé plek waar we kennis van bedrijven vertalen naar de opleidingen. De samenwerking komt uit het project RIF IR.

Gecertificeerde kennis en skills

Bovendien krijg je bij opleidingen straks een officieel certificaat, handig voor jou als bewijs van je kennis en kunde. Maar ook handig voor werkgevers die hiermee zijn verzekerdheid van de kennis en kunde van (nieuwe) medewerkers!

Inschrijven

Wil jij één van de bovenstaande opleidingen volgen? Houd de websites van Landstede, Deltion College en Windesheim in de gaten. Wil je een bericht ontvangen zodra de opleiding beschikbaar is? Binnenkort kun jij je hier aanmelden zodat je bericht ontvangt wanneer inschrijven mogelijk is.

 

244