Nieuwsberichten

Over ons »

03 juli 2019 - Start in september met een opleiding!

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan diverse opleidingen op het gebied van industriële robotica. In de opleidingen is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en input die we uit het werkveld verkregen hebben. Vanaf september starten de eerste opleidingen: de Cursus Industriële Robotica (Deltion & Landstede) en de 2-jarige Ad-opleiding Industriële Automatisering en Robotica (Windesheim). Inschrijven is vanaf nu mogelijk!


Ad-opleiding 'Industriële Automatisering en Robotica'
Na de tweejarige Associate degree Industriële Automatisering en Robotica (hbo-niveau) kunnen uw werknemers machines plaatsen, opstarten, onderhouden en programmeren. Ook leren ze hoe je een subsysteem van een machine ontwerpt, realiseert en integreert. Deze bij- en/of omscholing maakt hen bekend met nieuwe taken en methodes.

Opleidingsduur: 2 jaar, deeltijd
Start: september 2019
Locatie: Windesheim, Zwolle

Meer informatie »


Cursus 'Industriële Robotica'
Wilt u uw werknemers praktisch leren werken met industriële robots? Tijdens de cursus Industriële Robotica (op mbo niveau-4) leren zij hoe zij met deze robots dagelijkse basishandelingen uit kunnen voeren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan veiligheid, veilig werken, communicatie en protocollen.

Opleidingsduur: 15 weken, deeltijd
Start: September 2019 en februari 2020
Locatie: Deltion College, Zwolle

Meer informatie »
 


Vragen over een van onze opleidingen? Neem gerust contact met ons op! 

192