Nieuwsberichten

Over ons »

13 juni 2018 - Windesheim studenten presenteren in Fieldlab

Het afgelopen half jaar hebben zo'n 60 Windesheim studenten de minor Industrial Automation & Robotics gevolgd. In groepjes van 2 of 3 hebben zij onderzoek uitgevoerd voor een bedrijf. Op 13 juni presenteerden de studenten hun projecten op Windesheim.

Populariteit minor houdt aan

Al een aantal jaren biedt Windesheim de minor Industrial Automation & Robotics aan. Al vanaf de lancering kent het lesprogramma een groot aantal aanmeldingen. Volgend schooljaar wil Windesheim de capaciteit van de minor verder uitbreiden zodat meer studenten de minor kunnen volgen. De minor Industrial Automation & Robotics is bedoeld voor studenten die de ambitie hebben om ingenieur of softwareontwikkelaar te worden in een industriële omgeving. Studenten krijgen gedurende tien weken theorie, daarna voeren ze tien weken lang een praktijkopdracht uit bij een bedrijf.

Uitdagende projecten

De bedrijven die dit jaar een project hebben aangedragen waren: Altrex, Arexx, AWL, Geissler, Hellebrekers, IFM Harderwijk, ITM, MA-IT, Niverplast, Tosec, Verbruggen, VMI en ook het Fieldlab zelf. De studenten hebben hun oplossingen en ideeën gepresenteerd aan de hand van een poster.

In september start een nieuwe groep studenten met de minor. 

Klik hier voor meer informatie over de minor Industrial Automation & Robotics. 

192